نعصج اللحم المفروم وذلك بوضع البصل مع السمنه او الزيت ع النار لحد ما تصفر ثم الفلفل الرومي ونقلب.
نضع اللحمه ونقلبها لحد ما لونها يتغير.
نضع الملح والتوابل ونقلب ونسيبها عشر دقايق ونرفعها من علي النار.
ندهن الصينيه بالسمنه السايحه او الزيت.
نضع نصف كميه الجلاش وندهن كل ورقه بالسمنه وبعد نصف الكميه نضع اللحمه ونضع باقي كميه الجلاش بنفس الطريقه
نقطع الجلاش ونضع البيضه مع اللبن ورشه فلفل اسود ونغلطهم ونضعهم علي الجلاش وندخله الفرن علي درجه حراره وسط لحد ما الحروف تحمر ونشغل الشوايه لحد ما تاخد اللون الدهبي.